فصل بندی:
کتاب حکمرانی در ورزش به سه بخش کلی تقسیم شده است. بخش اول شامل؛ فصل ۱ و ۲، به توضیح آنچه که حکمرانی ورزشی راجع به آن است و شناسایی عوامل داخلی و محیط خارجی سازمان که بر نحوه حکمرانی تاثیر میگذارند، تمرکز دارد.
بخش ۲، شامل فصل های ۳-۱۱ میباشد که اصول بازی حکمرانی در ورزش را پوشش میدهد. بخش ۳، متشکل از ۲ فصل است که مسائل تغییر و چالش های آینده را برای حکمرانی عنوان میکند.
محتوا:
تمرکز اصلی این کتاب، حکمرانی در سازمان های ورزشی غیرانتفاعی و شیوه های اعمال نقش حکمرانی توسط هیات مدیره این سازمان ها است.
کتاب های مربوط به حکمرانی شرکتی عموماً با رویکرد مالی، حقوقی یا رفتار سازمانی تالیف شده اند. این کتاب به بررسی مسائل ساختاری، فرهنگی، استراتژیک، رهبری، تغییر و عملکرد توسط هیات های حکمران و کارکنان در سازمان های ورزشی میپردازد.
این کتاب از استعاره تیم ورزشی برای پوشش دادن این ایده که هیات مدیره یک سازمان های ورزشی غیرانتفاعی باید بصورت یک تیم عمل کنند و از قواعد و استراژی های خاصی که انتظار میرود تیم ها برای دستیابی به سطوح عملکردی بالا به آن نیاز دارند، استفاده میکند.
در هر مسابقه ورزشی، امورات داخل تیم میتواند بر پیامد و نتیجه نهایی تیم تاثیر بگذارد، که این خود تحت تاثیر میدان بازی یا محیطی که بازی در آن انجام میگیرد، قرار دارد.
بنابراین این کتاب، هم عملکرد داخلی تیم حکمران و هم مسائل و فشارهای که تیم برای موفق شدن در حکمرانی بر سازمان ورزشی غیرانتفاعی با آنها مواجه میشود را مورد بررسی قرار میدهد.
محتوای کتاب حاضر مطالبی نو و منطبق با مسائل جامعه ورزشی ایران دارد. ساختار کتاب به صورت متون دانشگاهی تنظیم شده و میتواند به عنوان منبع اصلی درس مدیریت پیشرفته مقطع دکتری مدیریت ورزشی از سوی اساتید این حوزه در دانشگاه های سراسر کشور مورد توجه قرار گیرد.
هنوز نظری وجود ندارد